Et ve Süt Kurumu’nun Sincan mağazasında vatandaşlar için bekleme odası yapıldı

Et ve Süt Kurumu’nun Sincan mağazasında vatandaşlar için bekleme odası yapıldı

Et ve Süt Kurumu mağazalarının uzun süren uygun fiyata et kuyruğu sıcak havaların etkisini göstermesiyle bunaltıcı olurken Sincan’daki 40 metrekarelik salon oturarak bekleme imkanı sunuyor.

Sıcak havalara rağmen Et ve Süt Kurumu mağazaları önünde kuyruklar devam ederken Ankara’da gündüz 33 derece olan havada müşterilerini düşünen şube Sincan Et Kombinası Müdürlüğü Satış Mağazası oldu. Mağaza müşterileri için bekleme salonunu hizmete aldı.

Vatandaşların uygun fiyata et alabileceği Et ve Süt Kurumu (ESK) mağazaları önünde uzun kuyruklar devam ediyor. Sıcak havaların da etkisini göstermesiyle kuyruklarda beklemek bunaltıcı hale geliyor. Sincan mağazasından gelen çözüm ise bekleme salonu oldu. Yaklaşık 40 metrekare büyüklüğündeki bekleme salonu 18 kişilik oturma alanına sahip. İşte Sincan ESK mağazasından yeni hizmet: Bekleme Salonu…

1ulus.jpg

HEM SICAK HEM DE SOĞUK HAVA İÇİN

Et ve Süt Kurumu’nun Türkiye genelinde 16 mağazası bulunuyor. Ucuza et nereden alabilirim ve etin kilosu ne kadar diye merak eden vatandaşlar için en uygun fiyatlar ESK mağazalarında bulunuyor. Sincan Et Kombinası Müdürlüğü Satış Mağazası’nda kıymanın kilosu 170, kuşbaşının kilosu 190 liradan satışa sunulurken, vatandaşlar burada da uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor.
Mağaza önünde sırada bekleyen vatandaşlar için daha önce uygulamaya konulan sıramatikten sonra, sıcak havalarda kuyrukta bunalan vatandaşlar için yaklaşık 40 metrekare büyüklükte, 18 kişilik bekleme salonu da bulunuyor. Üstü kapalı olan alan, soğuk ve yağmurlu havalarda da işlevsel duruyor. ESK mağazalarında uygun fiyata et için 1 kilo kotası da devam ederken uzun kuyruklara kesin çözüm gelene kadar sıramatik ve bekleme salonu gibi hizmetlerin yenilerinin gelmesi muhtemel görünüyor.

2-sincan.jpg

ANKARA’DA 2 TANE VAR

Et ve Süt Kurumu’nun Türkiye genelinde bulunan 16 mağazasının 2’si Ankara’da bulunuyor. Ulus Satış Mağazası ve Sincan Et Kombinası Müdürlüğü Satış Mağazası ile Ankara’da vatandaşlara hizmet veren kurumun Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri, PERDER ve Kasaplar Federasyonu’na bağlı market ve kasaplarla işbirliği de uzun kuyruklara çözüm olmadı.

Et ve Süt Kurumu ürünleri aynı zamanda işbirliği içinde olunan Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri, PERDER ve Kasaplar Federasyonu’na bağlı market ve kasaplarda da satışa sunulurken vatandaşlar uygun fiyata et alabilmek için yine ESK mağazalarını tercih ediyor. Çünkü işbirliği içinde olunan market ve kasaplarda da uygun fiyata et hızlı bir şekilde tükeniyor.

mansetici.jpg

Et ve Süt Kurumu mağazalarına gelen her bir müşteri için 1 kilo et kotası uygulaması devam ederken sıcak havalara rağmen vatandaşlar kuyrukta beklemeye devam ediyor. Sincan Et Kombinası Müdürlüğü Satış Mağazası yanında bulunan bekleme salonu ise vatandaşlara uzun süren kuyruklarda dinlenme fırsatı sunuyor. Bekleme salonunun bulunduğu Sincan Et Kombinası Müdürlüğü Satış Mağazası, İstasyon Mahallesi Ayaş Caddesi üzerinde bulunuyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum