Et ve Süt Kurumu Ankara'daki üçüncü mağazasını açtı

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki üçüncü mağazasını açtı

Türkiye’de uygun fiyata kırmızı et almanın adreslerinden biri olan Et ve Süt Kurumu, satış mağazalarının sayısını Ankara’da 3’e çıkardı. Kurum üçüncü mağazasını Ankara Lodumlu Satış Mağazası adıyla Tarım ve Orman Bakanlığı Kampüsü’nde açtı.

Uygun fiyata kırmızı et satması nedeniyle satış mağazaları önünde uzun kuyruklar oluşan Et ve Süt Kurumu mağaza sayısını artırdı. Kurum Türkiye genelindeki 17’nci, Ankara’daki 3’üncü mağazasını Tarım ve Orman Bakanlığı Lodumlu Kampüsü’ndeki Ankara Lodumlu Satış Mağazası adıyla açtı. Dumlupınar Bulvarı üzerinde yer alan yeni mağazayla birlikte Ulus ve Sincan’daki mağazalarda oluşan kuyrukların azaltılmasının yanı sıra Bağlıca, Çayyolu ve İncek mevkiinde yaşayan vatandaşların da uygun fiyatlı kırmızı etten yararlanabilmesi amaçlandı.

5.jpg

EN FAZLA ANKARA’DA

Kurban Bayramı öncesi operasyonel faaliyetlerini artıran Et ve Süt Kurumu vatandaşların uygun fiyatlı kırmızı ete daha rahat ulaşabilmesi için Ankara’da 3’üncü mağazasını açtı. Dumlupınar Bulvarı üzerindeki Tarım ve Orman Bakanlığı Lodumlu Kampüsü’nde Ankara Lodumlu Satış Mağazası açan kurumun Türkiye genelinde mağaza sayısı 17 oldu. Böylece 13 il içerisinde 3 ESK satış mağazası bulunan Ankara en fazla Et ve Süt Kurumu mağazasına sahip il oldu. Ankara’yı 2 mağazaya sahip Diyarbakır ve Erzurum takip etti. İstanbul, Adana, Ağrı, Bingöl, Denizli, Erzincan, Sakarya, Sivas, Van ve Yozgat’ta ise bir mağaza bulunuyor.

1-001.jpg

ANKARA’DAKİ ESK MAĞAZALARI

Et ve Süt Kurumu’nun Ankara’daki mağazalarının yer ve adresleri ise şu şekilde açıklandı;

-Ankara Ulus Satış Mağazası: Anafartalar Cad., Yeni Hal No: 34 Ulus, Altındağ/ANKARA

-Ankara Sincan Et Kombinası Müdürlüğü Satış Mağazası: İstasyon Mah., Ayaş Cad., No: 78 Sincan/ANKARA

-Ankara Lodumlu Satış Mağazası: Tarım ve Orman Bakanlığı Lodumlu Kampüsü Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No:161/3, Çankaya/ANKARA

3-002.jpg

ZİNCİR MARKETLERDE DE BULUNABİLİYOR

Vatandaşlar, Et ve Süt Kurumu ürünlerine ESK mağazalarının yanı sıra Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri ile İstanbul ve Ankara PERDER’e bağlı zincir marketlerde de ulaşabiliyor. Et ve Süt Kurumu’nun Ankara’daki mağazalarında kuşbaşı kilosu 319, kıymanın kilosu ise 279 liradan; zincir marketlerde kuşbaşı 354, kıyma ise 324 liradan satılıyor.

Kaynak:İlksayfa Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.