Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü personel alacak

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü personel alacak

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav ile müfettiş yardımcısı alımı yapacak.

İlan.gov.tr adresinde yayınlanan ilana göre, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında münhal bulunan Müfettiş Yardımcılığı kadrolarına Hukuk Fakültesi mezunları arasından bir, Veteriner Fakültesi Mezunları arasından bir olmak üzere giriş sınavı ile iki Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak.

Adayların, ÖSYM tarafından 2021 ve 2022 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından Hukuk Fakültesi mezunları için KPSS P4 puan türünden 70 ve üzerinde, Veterinerlik Fakültelerinden mezun olanlar için KPSS P3 puan türünden 70 ve üzerinde puana sahip olması gerekiyor.

Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavına başvuruda bulunacak adaylar 06-17 Şubat 2023 tarihleri arasında saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Posta ve diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Giriş sınavı önce yazılı ardından sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak Ankara'da yapılacak. Yazılı sınav 05 Mart 2023 Pazar günü saat 10.30’da yapılacak. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar sözlü sınava çağırılacak.

İlan Sahibi: Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü

Son Başvuru Tarihi: 17.02.2023

Personel alımına ilişkin başvuru şartlarını, sınav konularını ve diğer detayları okumak için TIKLAYIN.

et.jpg

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.