Etimesgut Belediyesi’ne kardeşten gelen mutluluk

Etimesgut Belediyesi’ne kardeşten gelen mutluluk

Etimesgut Belediyesi'nin Kırgızistan’ın Narın şehrine yaptığı Atatürk Anaokulu ve Kreşi öğrencilerinin gönderdiği oyuncaklar Kahramanmaraş’taki depremzede çocuklara ulaştırıldı.

Türkiye’de yaşanan depremlerden etkilenen Kırgızistanlı çocuklar kreşte oynadıkları oyuncakları oynadıkları Etimesgut Belediyesi’ne gönderdi. Etimesgut Belediyesi'de Türkiye'den 5 bin 500 kilometre uzaktan gelen Kırgız balaların oyuncaklarını Kahramanmaraş'ta depremzede çocuklara hediye etti.

ara2.jpg

MOBİL AŞEVİNDE ETKİNLİK

Kardeş Kırgız çocukların oyuncaklarını alan depremzede çocuklar büyük mutluluk yaşadılar. Oyuncakların dağıtımı öncesinde Etimesgut Belediyesi'nin mobil aşevinden etkinlik düzenlendi. Çocuklar Masal Okulu öğretmenlerinin Hacivat Karagöz oyunuyla keyifli anlar yaşadılar.

ara3-001.jpg

ANLAMLI PAYLAŞIM

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, depremin Türk dünyasında da büyük üzüntüye yol açtığını belirterek, " Etimesgut Belediyesi olarak Kırgızistan'ın Narın şehrine Atatürk adını verdiğimiz Kreş ve Anaokulu ve inşa etmiştik. Yaşanan büyük depremin ardından Kırgız balalar oyuncaklarını depremde de çocuklarımıza göndermek istediler. Bizimle iletişime geçtiler. Biz de çok duygulandık. Gönderdikleri oyuncakları aldık. Onlar adına biz de yeni oyuncak ekleyerek depremzede çocuklarımıza Kahramanmaraş'a gönderdik. Ekiplerimiz de dağıtımını yaptı. Çok güzel ve anlamlı bir paylaşım oldu. Kırgızistanlı çocuklarımıza ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. İnşallah depremin yararlarını hep birlikte saracağız" dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.