Etimesgut’ta 19 Mayıs Coşkusu Duman konseriyle zirveye çıkacak

Etimesgut’ta 19 Mayıs Coşkusu Duman konseriyle zirveye çıkacak

Etimesgut Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını gençlere özel bir konserle renklendiriyor. Bugün saat 20.00’de Türk Beyleri Kent Meydanı’nda başlayacak konser ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Etimesgut Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını gençlere özel bir konserle renklendiriyor. Türk rock müziğinin efsane grubu Duman 18 Mayıs Cumartesi akşamı Etimesgut Türk Beyleri Kent Meydanı’nda sahne alacak. Saat 20.00’de başlayacak konser halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu’nun duyurusuyla geniş yankı uyandıran etkinlik başkentte 19 Mayıs coşkusunu erken başlatacak. Etkinliğe Ankara'nın dört bir yanından yoğun katılım bekleniyor.

"ETİMESGUT BU BAYRAM DUMAN’LA TUTUŞACAK"

Gençlere hitaben yaptığı açıklamada Beşikcioğlu, “Etimesgut’ta bu bayram Duman’la tutuşacak! Gençliğe armağan bu özel günde, en güçlü seslerle buluşuyoruz” diyerek tüm vatandaşları konser alanına davet etti.

Etkinlik Detayları:

  • Tarih: 18 Mayıs Cumartesi

  • Saat: 20.00

  • Yer: Türk Beyleri Kent Meydanı

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.