Etimesgut’ta 365 gün sosyal belediyecilik: Eti-kart ile mutfak masraflarına destek olunuyor

Etimesgut’ta 365 gün sosyal belediyecilik: Eti-kart ile mutfak masraflarına destek olunuyor

Etimesgut’ta 4 mevsim 365 gün sosyal belediyecilik örneği yaşanıyor. Ramazan ayında Eti-kart uygulaması ile ihtiyaç sahibi 6 bin ailenin mutfak masraflarına destek olunuyor.

Etimesgut Belediyesi tarafından hayata geçirilen Eti-kart projesi ile Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin buzdolabı boş kalmıyor. Başkan Enver Demirel Eti-Kart ile 6 bin ailemizin mutfak masraflarına destek oluyoruz” diyerek duyurduğu uygulama ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar alkol ve tütün ürünleri dışında anlaşmalı marketlerden dilediğini alabiliyor.

etikart1.jpg

MUTFAK MASRAFLARI BELEDİYE'DEN

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sosyal belediyecilik örneğini gösterdi. “Eti-Kart ile 6 bin ailemizin mutfak masraflarına destek oluyoruz. Eti-Kart'lı hemşehrilerimiz alkol ve tütün ürünleri dışında anlaşmalı marketlerden dilediğini alabiliyor” diyen Demirel, 4 mevsim 365 gün süren uygulamanın Ramazan ayında da devam ettiğini belirterek Etimesgut’ta ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda alışverişlerine yardımcı olunduğunu vurguladı.

etikart2.jpg

İHTİYAÇ SAHİPLERİ YARARLANIYOR

Etimesgut Belediyesi’nin uzun süredir yürüttüğü Eti-Kart uygulamasında Belediyenin titiz bir çalışma sonucu belirlediği gerçek ihtiyaç sahibi 6 bin vatandaşa ulaşıldı. Eti-Kart sahiplerinin hesaplarına, ihtiyaç sahipliği derecesine göre nakit yükleniyor. Hak sahipleri, Eti-Kart'larıyla ilçedeki anlaşmalı marketlerden alışverişlerini yapıyor. Nakit çekime kapalı olan Eti-Kart'la, tekel ürünleri dışındaki temel gıda ve ihtiyaç maddeleri alınabiliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.