Etimesgut’ta E-KPSS kursu

Etimesgut’ta E-KPSS kursu

Etimesgut Belediyesi, 22 Nisan tarihinde yapılacak olan E-KPSS katılacak memur adayları için ücretsiz hazırlık kursu açıyor.

etiSEM Merkez Binası, Kent Konseyi Binası ve Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek kurslar için kayıtlar başladı. Lise, ön lisans ve lisans düzeyinde sınava katılacak engelli memur adayları, 10 Ocak'a kadar etiSEM merkezlerine kayıt başvurularını yapabilecekler. Kayıt işlemlerinin ardından kurslar başlayacak.

ÖZEL SINIFLAR OLUŞTURULACAK

3 etiSEM merkezinde engelli memur adaylarının engel durumlarına göre özel sınıflar oluşturulacak. Dersler özel eğitmenler tarafından verilecek. Hazırlık kitapları ve deneme sınavı hizmetleri yine ücretsiz olarak belediye tarafından gerçekleştirilecek. Deneme sınavlarında yetersiz görülen adaylar için ek dersler düzenlenecek.

KURS BAŞARI GETİRDİ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, engellilerin memurluk sınavına en iyi şekilde hazırlanmaları için her yıl E-KPSS kursları açtıklarını belirterek, "Bu yıl da ilçemizde ikamet eden engelli memur adaylarımıza yönelik kurs hizmeti sunacağız. Geçen yılki kurslarımıza 100'e yakın kursiyerimiz katılmıştı. Birçok engelli hemşehrimiz bu kurslar sayesinde başarılı oldular, kamuda görev aldılar. Bu yıl daha çok engelli memur adayımızın kurslarımızdan yararlanması için 3 merkezimizde eğitim vereceğiz. Tüm memur adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.