Etimesgut’un dev sanat merkezi şubatta açılıyor: Protokol imzalandı!

Etimesgut’un dev sanat merkezi şubatta açılıyor: Protokol imzalandı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ile bir araya geldi. Demirel bir açıklama yayınlayarak, 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi için protokol imzalandığını duyurdu. Dev salon şubat ayında açılacak.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ilçeye kazandırılacak dev sanat merkezi için protokolün imzalandığını duyurdu.

Demirel şubat ayında perdelerin açılacağını belirterek, Devlet Tiyatroları oyunlarının artık Etimesgut Belediyesi 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki 750 kişilik dev salonda sahneleneceğini ifade etti.

1-002.jpg

PROTOKOL İMZALANDI

Başkan Demirel sosyal medya paylaşımında yaptığı açıklamada, "Dev sanat merkezimiz için Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Sayın Tamer Karadağlı ile protokolümüzü imzaladık. Şubat ayında perde açılıyor. Devlet Tiyatroları oyunları, 750 kişilik Etimesgut 100. Yıl Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak. İlçemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Etimesgut sakinlerinin uzun süredir beklediği kültür ve sanat merkezi, yüksek kapasitesi ile Başkentte önemli bir açığı kapatacak.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.