Etkinlik sayesinde 225 genç Ankara'da buluşacak

Etkinlik sayesinde 225 genç Ankara'da buluşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlik buluşması düzenliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliği ile 81 ilden gelen üniversiteli gençlerimizle yerelden genele gençlik buluşmasını gerçekleştiriyoruz" açıklamasında bulundu

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi Twitter hesabı tarafından gerçekleştirilecek olan gençlik buluşması hakkında açıklamada bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklama ise şöyle;

Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliği ile 81 ilden gelen üniversiteli gençlerimizle yerelden genele gençlik buluşmasını gerçekleştiriyoruz.

225 gencimizin bir araya geleceği konseyimizde; atölyeler, örnek uygulamalar, proje değerlendirmeleri ve mini konserler yapılacak.

07-10 Eylül
Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye

TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI NE YAPAR?

121.jpg

2002 yılında kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), “Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin rehberliğinde” prensibiyle hareket eder ve gençlere sosyal sorumluluk eğitimleri vererek toplumsal sorunlara çözüm üreten projeler gerçekleştirmeleri için alan yaratır.

Gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaç edinen TOG, gençlerin toplumsal ve çevresel sorunlara çözüm üretecek potansiyelleri ve enerjileri olduğuna inanır. Potansiyelleri fark edilip yetenekleri ve enerjileri doğru yönde desteklenen gençlerin toplumu iyileştireceğini bilir ve gençliğin gücüne güvenir.

Türkiye’nin tüm illerindeki üniversitelerde öğrenci kulübü, topluluğu veya grubu olarak bir araya gelen Toplum Gönüllüsü gençler; her yıl çocuk haklarından kültür sanata, engelli farkındalığından sağlığa, hayvan haklarından sürdürülebilir yaşama kadar birçok temada projeler üreterek sosyal fayda yaratan çalışmalar gerçekleştirirler. TOG, gençlere sosyal sorumluluk eğitimleri verir ve projelerini hayata geçirmeleri için onları destekler.​ Ayrıca burs ve mentorluk desteği sunar. ​

TOG Topluluklarına ulaşmak için aşağıdaki listede yer alan iletişim bilgilerini kullanabilir veya gönüllü ol sayfasındaki formu doldurabilirsin. Her türlü sorun için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.