EURO 2024 başlıyor! Ermenistan-Türkiye maçı muhtemel 11’i

EURO 2024 başlıyor! Ermenistan-Türkiye maçı muhtemel 11’i

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 elemelerine Ermenistan maçıyla başlayacak. İşte, Ermenistan-Türkiye maçı muhtemel 11’i:

Sosyal medyada en çok merak edilen konulardan birisi Ermenistan-Türkiye maçı muhtemel 11’i. Euro 2024 elemelerinde ilk maça çıkacağımız Ermenistan-Türkiye maçı muhtemel 11’i sizlerle.

euro-2024-basliyor-1.jpg

KARŞILAŞMA NE ZAMAN OYNANACAK?

Ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Stefan Kuntz, kaleci tercihini netleştirdi. İşte A Milli Takım'ın muhtemel 11'i A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 elemelerine Ermenistan maçıyla başlayacak. Ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Stefan Kuntz, kaleci tercihini netleştirdi. 25 Mart Cumartesi günü Vazgen Sarkisyan Cumhuriyet Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak. Mücadelede İspanya Futbol Federasyonu'ndan Sanchez Martinez düdük çalacak. Martinez'in yardımcılıklarını Raul Cabanero ve Inigo Prieto üstlenecek.

euro-2024-basliyor-2.jpg

DAHA ÖNCE 2 KEZ MAĞLUP ETTİK

Ay-yıldızlılar, deplasmanda Ermenistan'ı mağlup ederek eleme gruplarına galibiyetle başlamak istiyor. Bu maçın ardından 28 Mart Salı günü Bursa'da Hırvatistan'ı konuk edecek milliler, ilk pencereyi kayıpsız geçmek amacında. A Milliler, Ermenistan ile bugüne kadar 2 maç oynadı ve bu maçların ikisinden de galibiyetle ayrılan taraf oldu. Türkiye ve Ermenistan daha önce 2 kez rakip oldu. İki ülke, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta yer almış; Milliler, her iki maçta da Ermenistan'ı 2-0'lık skorlarla mağlup etmeyi başarmıştı. Ermenistan o grupta 4 puanla son sırada yer almış, Türkiye ise İspanya ve Bosna Hersek'in ardından 3. sırada kalmıştı. Milli takım, Kuntz ile çıktığı 14 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşarken, rakip fileleri 36 kez havalandırıp, kalesinde 16 gol gördü.

euro-2024-basliyor-3.jpg

ERMENİSTAN-TÜRKİYE MAÇI MUHTEMEL 11’İ

A Milli Takım'ın Ermenistan maçı öncesi teknik direktörü Stefan Kuntz'un kadro tercihi de merakla bekleniyor. Özellikle de Alman çalıştırıcının kaleci tercihi merak ediliyor. Alman teknik adam, herkesin merak ettiği sorunun yanıtını kafasında netleştirdi. Muhtemel 11’imiz şu şekilde:

Uğurcan Çakır, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Cenk Tosun

Öte yandan idmanların yıldızı Arda Güler'in de karşılaşmaya yedek başlaması ve skora göre oyuna girmesi bekleniyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.