Evren Özalkuş Kimdir? Evren Özalkuş nereli ve kaç yaşında?

Evren Özalkuş Kimdir? Evren Özalkuş nereli ve kaç yaşında?

Evren Özalkuş Kimdir? Evren Özalkuş nereli ve kaç yaşında?

Evren Özalkuş kimdir? Evren Özalkuş nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Evren Özalkuş’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Evren Özalkuş kimdir? Evren Özalkuş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Evren Özalkuş’un biyografisini haberimizde derledik...

Evren Özalkuş’un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Evren Özalkuş kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Evren Özalkuş Kimdir?

Tele1 Ana Haber sunucusu Evren Özalkuş, Türkiye’de tanınan bir televizyon sunucusudur. Peki, Evren Özalkuş kimdir, kaç yaşında, nereli ve hayatı nasıl geçti? İşte Evren Özalkuş hakkında merak edilen tüm detaylar.

Evren Özalkuş, 1976 yılında İstanbul’da doğdu. Turizm ve otelcilik bölümünde eğitim aldı. Daha sonra Kuşdili Eğitim Merkezi’nde sunuculuk ve diksiyon eğitimi aldı.

Televizyon kariyerine ilk adımını 1992 yılında HBB televizyon kanalında attı. Ardından Kanal 6, Star TV, Skyturk, Cnnturk, Bugün TV ve TELE 1 gibi ulusal televizyon kanallarında çalıştı. Dialog İletişim Akademisi’nde öğrencilere sunuculuk ve diksiyon dersleri verdi.

Günümüzde ise TELE 1 ekranlarında Ana Haberi sunmaktadır ve Türkiye’deki haber izleyicileri tarafından tanınan bir isim haline gelmiştir.

Evren Özalkuş’un boyu 1.65 metre, kilosu ise 56’dır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.