Eylül Öztürk'ten açıklama: "Yemedim biriktirdim"

Eylül Öztürk'ten açıklama: "Yemedim biriktirdim"

Dilan ve Engin Polat soruşturmasının ardından fenomenler mercek altına alındı. O isimlerden biri de Eylül Öztürk oldu. Mal varlıklarına el koyulan Öztürk'ten açıklama geldi. İşte detaylar:

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından birçok fenomen hakkında soruşturma başlatıldı. Ünlü ismin mal varlıklarına el koyularak şirketine kayyım atandı. Amerika'da 10 evi olduğu iddia edilen Öztürk'ten açıklama geldi.

EYLÜL ÖZTÜRK İDDİALARA YANIT VERDİ

Eylül Öztürk, hakkında çıkan iddialara yanıt olarak sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Öztürk, paylaşımında, "Hala diyorlar ki 10 evi nasıl aldın? "Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye'de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika'da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul'da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef.

Velhasıl kelam ben son derece tutumlu, paranın ne kadar zor kazanıldığını bilen ve çocuklarımın geleceği için gece gündüz çalışıp para biriktiren bir kadın oldum hep. Ne marka takıntım oldu ne de başka bir şey. Başkalarının taktığı bir çanta benim tek bir evimin parası belki de... Benim bir kere böyle bir zevkim veya ihtiyacım olmadı.

"ÖNÜMÜZ RAMAZAN"

Siz de senelerdir çalışıp bir ev alamamış olabilirsiniz belki ama bu sisteme de isyan ettiğim için beni kötü ilan etmediniz mi? Önümüz Ramazan, hepiniz oruç tutacaksınız ama benim hakkımı yiyorsunuz ve ben size hakkımı helal etmiyorum. Günü geldiğinde kimse benden helallik istemesin o yüzden" ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.