Farukiye Vakfı "evet" diyecek

Farukiye Vakfı "evet" diyecek

Genel Merkezi Ankara'da olan Farukiye Vakfı, 16 Nisan'da yapılacak referandumda ümmetin tek umudu olan Türkiye'nin daha da büyümesi için "evet" diyeceklerini açıkladı. 

Genel Merkezi Ankara'da olan Farukiye Vakfı referandumla ilgili kararını açıkladı. Umudunu Türkiye'ye bağlayan Ümmetin umutlarını boşa çıkarmamak için 16 Nisan'da "evet" diyeceklerini yazılı bir şekilde açıklayan vakıf yetkilileri şunları söyledi:  

ÜMMETİN SON KALESİ TÜRKİYE

"Dünyanın dört bir yanında İslam ülkelerini kan ve gözyaşına boğan; kadın, çocuk, ihtiyar demeden acımasızca katleden emperyalist Yahudi ve Hıristiyanlar, adeta ümmetin son kalesi olarak görülen Türkiye’ye karşı da küresel bir şer ittifakı oluşturarak ülkemize diz çöktürmek, ümmetin umutlarını boşa çıkarmak istiyorlar.

Son günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında ülkemize ve milletimize yöneltilen suçlamalar, güvenlik güçlerimize ve halkımıza karşı içte ve dışta artan saldırıların arkasında hiç şüphesiz küresel güçlerin hain planları vardır. İçerden ve dışarıdan yöneltilen tüm bu saldırıları ve hain planları boşa çıkarmak için dün olduğundan daha fazla birlik ve beraberliğe, bu birlik ve beraberliği daha da pekiştirecek, ülkemizin önünü açacak güçlü ve etkili bir yönetim sistemine ihtiyacımız var. 

İKİYÜZLÜLERE KARŞI "EVET"

Bayrağımızı yere düşürmek, ezanımızı susturmak isteyen iç ve dış hainlere, terör örgütlerini besleyerek her fırsatta üzerimize salan ikiyüzlü Avrupa ülkelerine karşı biz de Farukiye Vakfı olarak ülkemizin önünü açacak, güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için ‘Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin oylanacağı 16 Nisan tarihindeki referandumda "evet" diyeceğiz."

HABER MERKEZİ-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.