Fatih Köprüsü’nde yeni düzenlemeye gidiliyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Fatih Köprüsü Birleştirme Yapım İşi kapsamında Samsun-Konya Yolu’nda trafik düzenlemeleri yapılacağını duyurdu.
Belediyeden yapılan bilgilendirmeye göre, çalışmalar 8 Ağustos 2025 tarihinden itibaren başlayacak ve belirli aralıklarla yol aktarımı ile şerit daraltması uygulanacak. Sürücülerin trafik yoğunluğundan etkilenmemesi için alternatif güzergâhları tercih etmeleri önerildi.
ÇALIŞMALAR 8 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR
Belediye tarafından yapılan açıklamada, düzenlemenin Fatih Köprüsü’nün birleştirilmesi çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirileceği belirtildi. Yol aktarımı ve şerit daraltmalarının çalışma süresi boyunca farklı günlerde yapılacağı ifade edildi. Yetkililer, şehir içi trafiğin aksamaması için alternatif yolların kullanılması gerektiğini vurguladı.
GÜNCEL BİLGİLERE RESMİ KAYNAKLARDAN ULAŞILABİLECEK
Ankara Büyükşehir Belediyesi, sürücülerin düzenlemelere ilişkin gelişmeleri resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edebileceğini bildirdi. Açıklamada ayrıca vatandaşlara gösterdikleri anlayış için teşekkür edildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından güzergâhın daha güvenli ve modern bir yapıya kavuşacağı kaydedildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.