Fatma Aydoğan kimdir? Fatma Aydoğan nereli ve kaç yaşında?

Fatma Aydoğan kimdir? Fatma Aydoğan nereli ve kaç yaşında?

Fatma Aydoğan'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Fatma Aydoğan kimdir? Fatma Aydoğan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Fatma Aydoğan’ın biyografisini haberimizde derledik.

Fatma Aydoğan kimdir? Fatma Aydoğan nereli ve kaç yaşında?

Fatma Aydoğan, 1991 yılında Amasya'nın Gümüşhacıköy’ünde dünyaya gelmiştir. Müzik hayatına ilk adım olarak Safranbolu İMKB Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde Piyano ve müzik eğitimi almıştır. Antalya ve Sivas’ta düzenlenen THM ses yarışmasında 1. Olmasının ardından, Lise yıllarında bir çok konser ve etkinliklerde yer almıştır. Ud,viyola ve piyano eğitimi almıştır.
Fatma , Üniversite eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konseratuarı, Halk müziği Ses eğitimi bölümünde devam etmektedir.
Erol Parlak ,Can Etili Ökten ve İsmail Altunsaray’dan repertuar eğitimi almıştır.

Aysun Gültekin ustalık sınıfı,TRT Gençlik Korosu ve “İNŞA” THM topluluğunda Solist ve Korist olarak yer almıştır. Aynı yıllarda çeşitli televizyon ve radyo programlarında solist sanatçı olarak sahne almıştır. Gülşen Kutlu, Nuray Hafiftaş, Nazlı Öksüz,Erol Parlak, Hüseyin Turan ve İsmail Altunsay gibi usta isimler ile büyük usta “Neşet Ertaş’ı anma” gecesinde Solist Olarak yer aldı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Bakü Kafkas Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “Azerbaycan Ordu Günü”etkinliklerinde Bakü-Yeşil tiyatro sahnesinde solist olarak yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.