Fenerbahçe Genel Kurulu'nda ortalık karıştı! Üyeler birbirine girdi, Uğur Dündar istifa etti

Fenerbahçe Genel Kurulu'nda ortalık karıştı! Üyeler birbirine girdi, Uğur Dündar istifa etti

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurul'da Başkan Ali Koç konuştuğu sırada ortalık karıştı. Kongrede üyeler birbirine girdi, Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu'nda ortalık karıştı. Başkan Ali Koç konuşma yaptığı sırada kongre üyeleri tepki gösterdi, kavga çıktı.

Katılımın yoğun olduğu kongrede bir kısım üye, Koç'u istifaya çağırdı. Yönetim taraflı üyelerin istifa seslerine karşı gelmesi üzerine ortalık karıştı.

Gerginliğin yükseldiği kongrede üyeler birbirine girdi. Salondaki gerginlik güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle yatıştırılırken, olaylara sebebiyet veren bir kaç üye de salon dışına çıkarıldı. Gerginlik esnasında da, "Fenerbahçe her zaman taraftarındır" şeklinde tezahüratlarda bulunuldu.

"YUH" SESLERİ YÜKSELDİ

Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, kavganın yatıştırılması için uyarılarda bulundu. Dündar "Benim anladığım kadarıyla provokasyon yapmak için buraya gelenler var. Maalesef." ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar'ın bu sözlerinin ardından genel kurulda "yuh" sesleri yükseldi.

"BÖYLE DEVAM EDEMEM"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kuruldaki kavganın sürmesi üzerine "Böyle devam edemem" dedi.

Uğur Dündar, kongreye 15 dakika ara verildiğini açıkladı. Dündar "Bir sakinleşelim, ondan sonra başkanımız kaldığı yerden konuşmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

feners.gif

UĞUR DÜNDAR İSTİFA ETTİ

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Uğur Dündar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Dündar, “Hayat felsefem hep onurlu yaşamak,çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da #CumhuriyetinFeneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal’in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim” ifadelerini kullandı.

2.gif

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.