Fenerbahçe sezonun flaş ismin peşinde: 15 gol atmıştı

Fenerbahçe sezonun flaş ismin peşinde: 15 gol atmıştı

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Antalyaspor'un ABDli golcüsü Haji Wright için Akdeniz ekibiyle görüşecek.

Sarı-lacivertli ekipte Enner Valencia'nın sözleşmede istediği şartlardan dolayı takıma veda etmesi beklenirken rota Haji Wright'a döndü.

ABD'li forvetin sezon sonunda Akdeniz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Antalyaspor, teklifler almaya başladı. İskoçya'dan Glasgow Rangers'ın 7 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra sonraki satıştan pay önerdiği öğrenildi. Ayrıca İtalya'dan da 3 kulübün Wright için benzer tekliflerde bulunduğu öne sürüldü.

ZİRVE YARIŞI İSTİYOR

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Antalyaspor Yönetimi'nin Fenerbahçe'ye, Haji Wright için teklif verebilecekleri mesajını gönderdikleri öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler, Akdeniz ekibinin ocak ayında istediği 10 milyon Euro'yu yaz döneminde de vermeyi düşünmüyor. Ancak 7 milyon Euro'yu taksitli ödeyecek şekilde bir teklif yapılabilir.

25 yaşındaki forvetin şampiyonluk mücadelesi veren bir takımda kariyerini sürdürmek istediği, bu nedenle Rangers'ın yanı sıra masaya oturması halinde Fenerbahçe'ye sıcak bakacağı belirtildi.

İYİ BİR SEÇENEK

Sarı-Lacivertliler yeni sezon öncesinde hücum hattını takviye etmek istiyor. Sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki Enner Valencia'nın durumu belirsiz...

Serdar Dursun ile de yolların ayrılması bekleniyor. Ayrıca Joao Pedro'ya gelecek teklifler de değerlendirilecek.

Bu nedenle Wright transferi, Fenerbahçe için önemli bir seçenek. ABD'li forvet bu sezon Antalyaspor'da 25 lig maçında 15 gol atarken 3 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.