Fenerbahçe’de Beşiktaş maçı öncesi 5 eksik

Fenerbahçe’de Beşiktaş maçı öncesi 5 eksik

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında oynayacağı Beşiktaş derbisi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Beşiktaş, kritik bir derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerin idmandaki hırsı dikkat çekti.

fb-5-eksik-bjk.jpg

HAKEM HALİL UMUT MELER

Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Sakatlıkları bulunan Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde, Joshua King, Luan Peres ve Lincoln Henrique bu zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Pazar günü Ülker Stadı'nda oynanacak müsabakayı, hakem Halil Umut Meler yönetecek. Halil Umut Meler, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin; Galatasaray, Trabzonspor ve kendi aralarında oynadığı toplam 12 maçı yönetti. Kara Kartal, 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alırken, Kanarya ise 7 mücadelede 1 galibiyet, 1 beraberlik, 5 yenilgi elde etti.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Fenerbahçe'de derbi öncesi hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.Son idmanın ikinci bölümünü sahada yapan sarı lacivertlilerde resmen kemik sesleri duyuldu.Yoğun yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların hırsı gözlerden kaçmadı. Zaman zaman keyifli anlar da yaşandı.Takımın bu motivasyonu ve azmi teknik ekibin yüzünü güldürdü. Çalışmanın ciddiyeti fotoğraflara da yansıdı.Fenerbahçe'nin, ligin 26. haftası itibarıyla 54 puanı bulunuyor.Sarı-lacivertli takımın ezeli rakibi Galatasaray ise 60 puanla lider konumda...

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.