Fenerbahçe’de hedef yeni forvet: Başkan Saran devre arası transferi istedi
Jhon Duran’ın sakatlığı ve En-Nesyri’nin formsuzluğu sonrası Fenerbahçe’de hücum hattı alarm verirken, Başkan Sadettin Saran devre arasında yeni bir forvet transferi istedi.
Jhon Duran’ın sakatlığı ve En-Nesyri’nin formsuzluğu sonrası Fenerbahçe’de hücum hattı alarm verirken, Başkan Sadettin Saran devre arasında yeni bir forvet transferi istedi.
Fenerbahçe’de başkan Sadettin Saran, transfer çalışmalarında hız kazanan bir dönem başlattı. Takvim’in haberine göre sarı-lacivertliler, özellikle forvet hattındaki sakatlık ve formsuzluk sorunları nedeniyle devre arasında takviye kararı aldı.
DEVRE ARASI PLANLARI
Başkan Saran, Futbol Direktörü Devin Özek ile yaptığı kapsamlı toplantıda transfer stratejisini masaya yatırdı. Görüşmede Saran, Suudi Arabistan liginde forma giyen futbolculara sıcak bakmadığını belirtirken, Özek’in Suudi Arabistan dışındaki liglerden potansiyel forvet adaylarını içeren geniş bir liste hazırlayacağı öğrenildi.
HÜCUM HATTINDAKİ SORUNLAR
Takımın gol yollarındaki sorunlarının temelinde, Jhon Duran’ın sakatlığı ve En-Nesyri’nin formsuzluğu bulunuyor. Yeni teknik heyetin de onaylayacağı bir golcünün kısa süre içinde belirlenmesi ve transfer sürecinin hızla başlatılması planlanıyor.
HEDEF OYUNCU PROFİLİ
Fenerbahçe’nin hedefinde fizik gücü yüksek, bitiriciliği net ve uyum süreci kısa bir oyuncu bulunuyor. Taraftarlar, devre arası transfer döneminde takımın hücum hattına nasıl bir takviye yapacağını merakla bekliyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.