Fenerbahçe’den dengeleri değiştirecek hamle! Branco yüz yüze görüşecek

Fenerbahçe’den dengeleri değiştirecek hamle! Branco yüz yüze görüşecek

Şampiyonluk hedefi doğrultusunda yıldız takviyeler yapmak isteyen Fenerbahçe'de transfer harekatı başladı. Sportif direktör Mario Branco, Sadio Mane'nin menajeriyle görüşmeye hazırlanırken, Alvaro Morata'nın Atletico Madrid'den ayrılması gündeme geldi.

Teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, "Rüya takım" ve "Şampiyonluk sözü vermemize gerek kalmayacak" sözleriyle transfer beklentilerini yükseltmişti. Sarı-lacivertlilerin peşinde olduğu yıldızlar da netleşmeye başladı. Türkiye Gazetesi’nin aktardığı habere göre Fenerbahçe’den Mario Branco’nun, dünya yıldızı Sadio Mane ile yüz yüze görüşme gerçekleştirileceği aktarıldı.

branco-2.jpg

MANE'YE YÜZ YÜZE GÖRÜŞME

Geçen sezon Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına transfer olan ancak umduğunu bulamayan Sadio Mane'nin Avrupa'ya dönüş isteği Fenerbahçe'nin radarına girdi. Sportif direktör Mario Branco, 32 yaşındaki Senegalli yıldızın menajeri Bjorn Bezemer ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek. Al-Nassr'ın De Bruyne, Salah ve Bernardo Silva gibi yıldızlara yönelmesiyle Mane'nin ayrılığına onay verdiği belirtiliyor. Fenerbahçe, Mane ile anlaşma sağlaması halinde Suudi yetkililerle masaya oturacak.

branco-3.jpg

FENERBAHÇE’YE GELEBİLİR Mİ?

Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında yer alan Alvaro Morata da isyan bayrağını çekti. El Lerguero'ya konuşan İspanyol golcü, "Her gün basında Atletico Madrid'in 8 forvet transfer ettiğini görüyorum! Açık olacağım... Görünen o ki kulüp için öncelik değilim. Ekimde 32 yaşında olacağım. Atletico'da öncelikli biri olarak görülmeden ve oynamadan kalamam" dedi.

Morata'nın bu sözleri Atletico taraftarları arasında öfke, kulüpte ise hayal kırıklığı yarattı. Yıldız futbolcunun bu transfer döneminde Atletico'dan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu vurgulanıyor. Morata'nın Real Madrid döneminde Jose Mourinho ile çalışma geçmişi de Fenerbahçe'ye transferde avantaj sağlayabileceği şeklinde yorumlanıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.