Fenerbahçe’nin genç yıldızı takımdan ayrılıyor

Fenerbahçe’nin genç yıldızı takımdan ayrılıyor

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, Sarı-lacivertli formayı giydiği 6 yıllık macerasını İstanbulspor maçından sonra sonlandırıyor. Dortmund ve Arsenal gibi kulüplerin ilgisini çeken deneyimli sol bek, Kadıköy'de oynanacak maçtan sonra takımdan ayrılacak.

Fenerbahçe'nin uzun süredir formasını giyen sol beki Ferdi Kadıoğlu, Sarı-lacivertli takımdaki 6 yıllık kariyerini İstanbulspor maçıyla noktalıyor. Alman ekibi Dortmund ve İngiltere temsilcisi Arsenal gibi büyük kulüplerin ilgisini çeken deneyimli oyuncu, Kadıköy'de oynanacak olan karşılaşmadan sonra Fenerbahçe'ye veda edecek.

Son iki sezonda gösterdiği etkileyici performanslarla birçok dünya devinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertli kulüp, genç yıldızdan en az 20 milyon Euro gelir elde etmek istiyor.

ferdi-kadioglu-2.jpg

SEZON PERFORMANSI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 50 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 gol atıp 5 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı. Sahada gösterdiği performanslarla adından sıkça söz ettiren genç yetenek, gelecek vadeden bir sol bek olarak dikkat çekiyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.