Fenomen hocadan eğitime destek

Fenomen hocadan eğitime destek

Tarih dersini öğrencilere sevdiren' öğretmen olarak bilinen ve çektiği videolarla fenomen olan Ramazan Yetgin, kursa gidemeyen ve bulunduğu bölgede kurs imkanı olmayan öğrencilerin faydalanabileceği bir yeri hizmete açtı.

Çektiği videolarla sınavlara hazırlanan öğrenciler arasından kısa bir sürede fenomen haline gelen Tarih Öğretmeni Ramazan Yetgin, kursa gidemeyen ve yeterli vakit ile imkan bulamayan öğrenciler için kitap-kafe konseptinden bir yeri Necatibey'de öğrencilerin hizmetine açtı. Öğrenciler, iki katlı yerde hem ihtiyacı olduğu kitaplara ulaşabilme fırsatı yakalarken hem ders çalışıp ücretsiz bir şekilde video izleyebilecek. 

YENİ NESİL KİTAPEVİ
Bu yeni konseptle ilgili muhabirimiz Osman Akdoğan'a bilgiler veren Ramazan Yetgin, "İlk olarak Kızılay Necatibey'e açtığımız bu konsepti Türkiye geneline yaymayı düşünüyoruz. 'Yeni nesil kitapevleri' konsepti ile kitap ve kafeyi buluşturduk. İki katlı olan bu iş yerinin üst katında her türlü sınav kitabı, kültür kitabı yer alırken alt katta ise ücretsiz ders ve video izleme yerleri olacak. Wi-Fi hizmeti verilecek. Öğrencilerin ders çalışması için çalışma masaları ve buraya gelenlerin bütçesini sarsmayacak şekilde yiyecek ve içecek hizmeti olacak" dedi.  

BU MİLLETİN ÇOCUKLARINA FAYDALI OLACAĞIZ
Bu kitap-kafe projesi ile dershaneye gidemeyen, bulunduğu bölgede dershane imkanı olmayan herkese yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Ramazan Yetgin, "Maneviyat ile başladığımız bu yol Allah'ın izni ile maddiyata dönüştü. Bizler tekrar bunu maneviyata dönüştürebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ne kadar imkan olursa o kadar bu milletin evlatlarına faydalı olmaya çalışacağız. O yüzden elimizden gelen her şeyi ücretsiz yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

UĞRAŞLAR DEVAM EDECEK
Kitap satan diğer kitapevlerinin de kendilerini dönüştürmek zorunda kalacaklarını belirten Yetgin, "Bu hizmetler yıllar sonra 80-90-2000 doğumlu olanlar arasında çok konuşulacaktır. 'Efsane' olarak hatırlanayacağımızdan eminiz . Çalışan öğrencileri atanması ve iyi yerlere gelmesi için uğraşlarımız devam edecektir. İleride siyasette dahil her alanda eğitimin iyi seviyelere gelmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

DERSHANEYE GİTME İMKANI OLMANLARA MÜJDE
Hiçbir maddiyat gütmeden 'Benim Hocam' ekibi olarak öğrencilerin daha çok faydalanabilmesi için ücretsiz izlenebilecek ders videolarını çekeceklerini de kaydeden Yetgin, "Bu çekilen videolarımız 100 milyon izlenmeye doğru gitmektedir. Dershaneye gidemeyen, bulunduğu bölgede dershane imkanı olmayan herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

  OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum