Fethi Yaşar oyunu kullandı: "Ülkemize hayırlı olsun"

Fethi Yaşar oyunu kullandı: "Ülkemize hayırlı olsun"

Yenimahalle Belediye Başkanı ve Adayı Fethi Yaşar oyunu kullandı. Fethi Yaşar, "Yerel seçimin barış ve kardeşlik içinde, demokrasi bayramı havasında geçmesini arzu ediyor; ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı ve Adayı Fethi Yaşar oyunu Demetevler Şehit Hakan Ünver İmam Hatip Ortaokulu'nda kullandı. Fethi Yaşar, "Yerel seçimin barış ve kardeşlik içinde, demokrasi bayramı havasında geçmesini arzu ediyor; ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

OY KULLANMAYA DAVET ETTİ

Yenimahalle Belediye Başkanı ve Adayı Fethi Yaşar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 31 Mart Yerel Seçimleri için mesajını paylaştı. Fethi Yaşar, oyunu kullanmasının ardından yaptığı paylaşımda, "Yerel seçimin barış ve kardeşlik içinde, demokrasi bayramı havasında geçmesini arzu ediyor; ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı önce oy kullanmaya, sonrasında da sandıklara sahip çıkmaya davet ediyor; sandık görevlilerimize ve güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyorum" dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.