FETÖ’yle Mücadelede Hassas Davranıyoruz

FETÖ’yle Mücadelede Hassas Davranıyoruz

Çorumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilen Fatih Şahin için program düzenlendi. Programdan sonra açıklama yapan Şahin, FETÖ’yle ilgili hassas bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

 

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Fatih Şahin, Gölbaşı’nda Çorumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından genel başkan yardımcılığı görevine getirilmesi nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Ankara ve çevre illerden 37 milletvekilinin katıldığı program sonrası açıklama yapan Şahin, ülkeyi tehdit eden tüm terör örgütleriyle güçlü bir mücadele içerisinde olduklarını vurguladı. FETÖ ile mücadele kapsamında açığa almalarla ilgili Şahin, yapılan itirazları hassas bir şekilde değerlendirdiklerini ifade etti.

KİMSENİN HAKSIZLIĞA UĞRAMASINI İSTEMİYORUZ

AK Parti İletişim Merkezi’ne ulaşan itirazlar çerçevesinde gerekli değerlendirmeleri yaptıklarını söyleyen Şahin, “Görevden uzaklaştırma, açığa almalarla ilgili olarak çok hassas bir çalışma yürütüyoruz ama elbette bunun içerisinde bazı yanlış tespitler olabilir.  Bunlar yüzde biri bile bulmayan oranda belki yanlış tespitlerdir. Ancak biz hiç kimsenin haksızlığa uğramasını istemediğimiz için gerek devletimize ulaşan itirazlar çerçevesinde gerekse AK Parti Genel Merkezine, birim başkanı olarak bulunduğum Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığının bünyesinde bulunan AK Parti İletişim Merkezi’ne ulaşan itirazlar çerçevesinde gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR HASSASİYETLE YÜRÜTÜYOR

Haksızlığa uğrayanların görevlere döneceğini belirten Şahin, “Nasıl görevden uzaklaştırıldılarsa, açığa alındılarsa benzer şekilde eğer haksızlığa uğramışlarsa görevlerine de döneceklerdir ama çok büyük oranda güvenlik güçlerimiz, ilgili bürokratik kademeler bu konuda titiz davranıyorlar,  çalışmalarını hassasiyetle yürütüyorlar” ifadelerini kullandı. AK Parti olarak Anayasa değişikliği teklifini Meclis'e sunacaklarını,  genel kurulda görüşülmesi sonrası kabulü halinde halkoyuna sunulacağını ifade eden Şahin, referandum dışında erken seçim gibi bir gündemlerinin bulunmadığını belirtti.

MÜEZZİNOĞLU’NUN GÖREVİNİ ALMIŞTI

Mehmet Müezzinoğlu'ndan boşalan genel başkan yardımcılığına Fatih Şahin getirilmişti. Kabine değişikliği sırasında, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına atanan Mehmet Müezzinoğlu'ndan boşalan genel başkan yardımcılığı koltuğuna getirilen AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin adına düzenlenen yemeğe yüksek bir katılım oldu. Şahin, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Gene

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.