Filistin ve İsrail başkanları Erdoğan'ı tebrik etti

Filistin ve İsrail başkanları Erdoğan'ı tebrik etti

Cumhurbaşkanlığı resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Filistin ve İsrail başkanları Erdoğan'ı tebrik etti. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak yeniden cumhurbaşkanlığına seçilmesi dolayısıyla kutladı. Filistin Devlet Başkanı Abbas, görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim başarısını tebrik ederek, seçim sonuçlarının Türk halkı için hayırlı olmasını diledi. Görüşmede, Türkiye-Filistin ilişkileri ve bölgesel konular da ele alındı.

Cumhurbaşkanlığı resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak yeniden cumhurbaşkanlığına seçilmesi dolayısıyla tebrik etti. İsrail Başbakanı Netanyahu görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim başarısını kutlayarak, seçim sonuçlarının Türk halkı için hayırlı olmasını diledi. Görüşmede, Türkiye-İsrail ilişkileri ve bölgesel konular da değerlendirildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.