Galatasaray şampiyonluk için geri sayıma geçti

Galatasaray şampiyonluk için geri sayıma geçti

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk hedefine son 5 maç kala odaklandı. Sarı kırmızılı ekip, lig tarihinde son 5 haftaya lider girdiği 15 sezonun tamamında şampiyonluğa ulaşma başarısını sürdürmek için kararlı.

Geçtiğimiz sezonu zirvede tamamlayan Galatasaray, bu sezon da bitime 5 maç kala liderlik koltuğunda oturuyor. Okan Buruk'un öğrencileri, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde 90 puanla ilk sırada yer alıyor.

haber1-001.jpg

ÜST ÜSTE İKİNCİ ŞAMPİYONLUK

Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanında puan kaybetmesiyle birlikte Galatasaray önemli bir avantaj elde etti. Sarı kırmızılılar, ligde kalan 5 maçın 4'ünü kazanırsa üst üste ikinci kez şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

haber2.jpg

KRİTİK MAÇLARA ÇIKACAK

Kalan haftalarda Yukatel Adana Demirspor, Vavacars Fatih Karagümrük ve Tümosan Konyaspor gibi rakiplerle deplasmanda mücadele edecek olan Galatasaray, taraftarı önünde EMS Yapı Sivasspor ve Fenerbahçe ile kritik maçlara çıkacak.

haber3-001.jpg

SON 10 LİG MAÇINDA 29 GOL

Galatasaray, son düzlükte gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Son 10 lig maçında 29 gol atan ve kalesinde sadece 7 gol gören Galatasaray, bu süreçteki performansıyla averajını 56'ya yükseltti ve Fenerbahçe ile olan farkı 1'e indirdi.

Okan Buruk'un öğrencileri, kalan maçlarda da aynı performansı sergileyerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.