Galatasaray ve Beşiktaş'ın Beste kapışması

Galatasaray ve Beşiktaş'ın Beste kapışması

Galatasaray'ın adı Beşiktaş'la da anılan Jan Niklas Beste ile ilgilendiği ileri sürüldü. Bundesliga takımı Heidenheim'in bu sezonki çıkışında pay sahibi olan Beste'ye Avrupa'nın birçok kulübünün de talip olduğu iddia edildi.

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılıların, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'la da adı anılan Jan-Niklas Beste'yi gündemine aldığı iddia edildi.

Sky'dan Florian Plettenberg'in haberine göre; Bundesliga'da bu sezon sürpriz bir çıkış yapan Heidenheim'in sol kanat oyuncusu Beste, Alman takımından ayrılmayı planlıyor.

aber detayında, kariyerinde yeni bir adım atmayı hedefleyen 25 yaşındaki futbolcu ile Galatasaray'ın yanı sıra Villarreal, Fiorentina, Genoa ve Everton'ın ilgilendiği kaydedildi.

Alman oyuncunun yurt dışından gelen çok sayıda talebe rağmen Bundesliga'da kalmaya daha sıcak baktığı belirtildi.

Heidenheim'ın, 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jan-Niklas Beste için 10 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli hedeflediği ileri sürülürken, haberde oyuncunun gerçekçi satış fiyatının ise 5-7 milyon Euro arasında olduğu yorumu yapıldı.

Beste geride kalan sezonda 32 maça çıktı ve takımına 8 gol, 14 asistlik skor katkısı sağladı.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.