Galatasaray'da futbolculara büyük jest: İki katına çıktı

Galatasaray'da futbolculara büyük jest: İki katına çıktı

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Başakşehir zaferi sonrası soyunma odasına inerek galibiyet primini iki katına çıkardı.

Süper Lig'de şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'da yönetim, takımın motivasyonunu üst seviyede tutmak adına elinden geleni yapıyor. Başkan Vekili Erden Timur, Başakşehir maçı sonrası futbolcuların talebini geri çevirmedi.

Konuk ettiği Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Galatasaray'da futbolcular mücadelenin ardından büyük bir sevinç yaşadı. Saha içindeki kutlamalar soyunma odasında da devam etti. Sabah'ın haberine göre Başkan Vekili Erden Timur ve kulüp üyesi Murat Özkaya da mücadele sonrası soyunma odasına indi.

Başakşehir maçı öncesi 10 milyon TL olarak belirlenen galibiyet primi, soyunma odasında tezahüratlarla coşan futbolcuların talebiyle iki katına çıkarıldı. Erden Timur yeni primi 20 milyon TL olarak belirledi.

Fenerbahçe derbisi sonrası 10 milyon TL prim alan Galatasaraylı futbolcular, Başakşehir galibiyeti nedeniyle 750'şer bin TL civarında bir rakam alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.