Galatasaray’dan Kerem açıklaması: “Öncelik hakkımızı kullanmayacağız”

Galatasaray’dan Kerem açıklaması: “Öncelik hakkımızı kullanmayacağız”

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe ile anlaşan Kerem Aktürkoğlu’nun transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe ile anlaşan Kerem Aktürkoğlu’nun transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu hakkında açıklama yaptı. Yazgan, milli futbolcu için öncelik haklarını kullanmayacaklarını duyurdu.

"ŞAŞKINLA TAKİP EDİYORUZ"

Yazgan, Benfica’nın kendilerine Kerem için hakkın kullanılıp kullanılmayacağını sorduğunu belirterek, “5 iş günü süresi, 5 Eylül’de sona eriyor. Avrupa listesi sonrasında. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bu gerçeklikten bihaber olarak bu süreci götürmüş olmasını şaşkınlıkla takip ediyoruz” dedi.

"TÜRK FUTBOLUNUN HAMİSİ KONUMUNDA"

Açıklamasında Galatasaray’ın misyonuna da vurgu yapan Yazgan, “Hangi takımı tutarsak tutalım, Türkiye sınırı dışında hepimizin üst kimliği olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı bu kimliğin önüne geçer. Galatasaray, Türk olmayan takımları yenme gayesiyle kurulmuş bir kulüptür. Türk futbolunun hamisi konumundadır” ifadelerini kullandı.

"AHLAK DERSİ VERİYORUZ"

Rakiplerinden gelen eleştirileri de değerlendiren Yazgan, “Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu transferinde Avrupa listesine engel olmak gibi bir tutum içinde olmayacak. Rakibimiz bize akılalmaz iftiralarla saldırıyor ama biz bir kez daha doğruyu gösteriyor ve ahlak dersi veriyoruz” diye konuştu. Yazgan ayrıca, Konferans Ligi’nde yoluna devam eden Samsunspor’a da başarılar diledi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.