Gazeteci Fulya Öztürk tehlikede mi? "Arkadaşlar önemli bir konu var" diyerek duyurdu

Gazeteci Fulya Öztürk tehlikede mi? "Arkadaşlar önemli bir konu var" diyerek duyurdu

İsrail’in Gazze’deki saldırılarını anbean CNN Türk ekranından Türkiye’ye aktaran Gazeteci Fulya Öztürk, bilmediği bir numara tarafından arandığını ve telegram sayfalarında fotoğraflarının paylaşıldığını duyurdu.

İsrail-Filistin çatışmalarının 13. gününde sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.

Gazze’deki her bir detayı CNN Türk ekranlarında Türkiye’ye aktaran Gazeteci Fulya Öztürk, sosyal medya hesabından (X), gündem yaratacak bir paylaşım yaptı.

haber.jpg

“ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİR KONU VAR”

Gazeteci Öztürk, İsrail’de İsrail hattını kullandığını ve bilmediği 4 rakamlı bir numaranın kendisini aradığını açıkladı. Telegram sayfalarında da kendisinin fotoğraflarının paylaşıldığını söyleyen Fulya Öztürk, “Arkadaşlar önemli bir konu var” diyerek hesabından paylaşım yaptı.

haber1-009.jpg

Gazeteci Fulya Öztürk, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

“Arkadaşlar Önemli bir konu var. Ben İsrail’de İsrail hattı kullanıyorum. Beni az önce “02-21” sadece bu 4 rakamlı numaradan aradılar. Kısık sesli bir adam “İsrail’de misinn” dedi. Kendine dikkat et yine arayacağım dedi. Telegram sayfalarında da fotoğraflarımı paylaşıyorlar. Bu ne demek?”

Öztürk'ün paylaşımının altına gelen yorumlar ise şöyle:

haberrrr.jpg

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU?

manset-001.jpg

İSRAİL GÜÇLERİNİN SERT MÜDALESİYLE KARŞILAŞMIŞTI

Çatışmanın 7. gününde Filistin halkının, İsrail güçleri tarafından Cuma namazı kılması engellenmiş ve camiye alınmamıştı. Filistinliler, camiye alınmaması üzerine caddelere seccadelerini sererek Cuma namazını kılmak için niyet etmişlerdi. O sırada İsrail güçleri, biber gazlarıyla masum Filistin halkına saldırmış ve darp etmişti.

Gazeteci Fulya Öztürk, o anları kameramanıyla birlikte anbean Türkiye’ye aktarırken, İsrail güçleri Öztürk’ü ve kameramana sert müdahalede bulunarak bölgeden uzaklaşmalarını söylemişlerdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.