Gazi Üniversitesi çeşitli bölümlerde öğretim üyesi alıyor

Gazi Üniversitesi çeşitli bölümlerde öğretim üyesi alıyor

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü yayınlanan ilana göre çeşitli bölüm ve kademelerde görev yapmak üzere öğretim üyesi alımı yapıyor.

ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Devlet Memurları kanununa göre çeşitli bölümlerde görev almak üzere çok sayıda öğretim görevlisi alımı yapıyor. Son başvuru tarihinin 13.01.2023 olduğu alımlar için başvurular başladı.

GENEL AÇIKLAMALAR:

1. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete ’de yayın tarihi itibariyle 15 gündür.
2. Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 7100 sayılı Kanunla değişik 23., 24. ve 5772 sayılı kanunla değişik 26. maddelerinde belirtilen asgari koşulları sağlamış olmaları gerekir.
3. Eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
4. İlgili kadrolara müracaat edecek adayların, Üniversitenin aynı tarihte ilana çıktığı veya başvuru takviminde güncelleme yaptığı Öğretim Elemanı pozisyonlarından tek bir kadro ilanına başvuru yapmaları gerekmektedir. Birden fazla pozisyona, kadro ilanına başvuru yapan adayların her iki başvurusu da değerlendirmeye alınmayacaktır.
5. Doçent kadrosuna Profesörler, Doktor Öğretim Üyesi Kadrolarına Profesör ve kadro unvanı Doçent olanlar müracaat edemez.

İhale Sahibi: Gazi Üniversitesi Rektörlüğü

Son Başvuru Tarihi: 13.01.2023

İlanın detayları için TIKLAYIN.

gaz.jpg

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.