Gazze’ye destek yürüyüşü Düzce’ye ulaştı

Gazze’ye destek yürüyüşü Düzce’ye ulaştı

Spot: İranlı doktora öğrencisi Somayeh Moghadam, İstanbul’dan Kudüs’e başlattığı yürüyüşün 4. durağı olarak Düzce’ye geldi ve Gazze’deki çocuklara dikkat çekti.

:

İranlı Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler doktora öğrencisi Somayeh Moghadam, “March of Yunus” (Yunus Yürüyüşü) adıyla 4 gün önce İstanbul’dan Kudüs’e yürüyüş başlattı. Moghadam, yürüyüş kapsamında 4. durağı olan Düzce’ye ulaştı.

BASIN AÇIKLAMASINDA GAZZE VURGUSU

Büyük Cami önünde basın açıklaması yapan Moghadam, “Gazze’deki çocuklar 2 senedir acı verici durumda. İnsanlık bir araya gelmediği takdirde bu sıradanlaşmış kötülük ortadan kalkmayacak ve normalleşecek” dedi.

YOLCULUK TEK BAŞINA DEĞİL

Moghadam, yürüyüşün bireysel bir girişim olduğunu ancak insanlarla birlikte yapılacağını belirterek, “Bu yolculuk tek başıma yapacağım bir yolculuk değil. İnsanlarla yapacağım bir yolculuktur. İnşallah insanlar da bana destek verir” ifadelerini kullandı. Moghadam daha sonra yürüyüşüne devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Öne Çıkanlar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.