Gebze Teknik Üniversitesi 12 sözleşmeli personel alacak

Gebze Teknik Üniversitesi 12 sözleşmeli personel alacak

Gebze Teknik Üniversitesi Lisans mezunu 12 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Gebze Teknik Üniversitesi personel alım ilanı yayımlandı. 18 Nisan 2023 tarihinde yayımlanan ilana göre Gebze Teknik Üniversitesi bünyesinde çalıştırmak üzere 12 sözleşmeli personel alımı yapacak. Lisans mezuniyet şartı aranan ilana göre 7 mühendis 5 büro personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Gebze Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımında genel olarak Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi şartların yanında 2022 yılında yapılan KPSS'den Lisans P3 puan türünden en az büro personeli için 60 mühendis için 70 alma şartı aranıyor.
Yabancı dil gibi mesleki yeterliliklerin de arandığı alımda başvurular 18 Nisan’da başlayacak. 8 Mayıs’a kadar devam edecek başvuruların sonuçları 12 Nisan tarihinde açıklanacak.

KPSS puan şartı ve mesleki yeterliliklerin yanı sıra sözlü sınavdan da başarılı olma şartı aranıyor. Sözlü sınav 16-19 Mayıs tarihinde yapılacak olup 26 Mayıs tarihinde çevrimiçi olarak sonuçlar açıklanacak. Başvurular iste posta yoluyla gerçekleşecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.