Gebze Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

Gebze Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılacak olan sözlü sınav başarı sırasına göre sözleşmeli personel alımı yapacak.

Gebze Teknik Üniversitesi’nin açmış olduğu 11 farklı pozisyona KPSS lisans mezunları için KPSS P3, ön lisans mezunları için KPSS P93, ortaöğretim mezunları için ise KPSS P94 puanına sahip olan18-35 yaş arası kişiler başvura bilecek.

BAŞVURU TAKVİMİ

Başvuracak adaylar 12 Nisan – 28 Nisan arası Üniversitenin Personel Daire Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri veya posta yoluyla göndermeleri gerekecek. Sözlü sınavlar 09-12 Mayıs arası GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi Binasında yapılacak. Sonuçlar 22 Mayıs Pazartesi Üniversitenin resmi sitesinden ilan edilecek.

SÖZLÜ SINAV İÇERİĞİ

Sözlü sınava girmeyi hak kazanan adaylara, söz konusu sınavda başvuru yaptıkları meslek unvanlarına ilişkin bilgi düzeylerini ölçmeye yönelik mesleki alan soruları ile adayların kendini ifade etme, mesleki liyakat, temsil, tutum ve davranışlarının göreve uygunluğu gibi ölçütlerin değerlendirilebilmesine yönelik sorular sorulacak.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.