Gece kulübüne alınmayınca bıçaklı kavga çıktı: 14 yaralı

Gece kulübüne alınmayınca bıçaklı kavga çıktı: 14 yaralı

Muğla Marmaris'te gece kulübüne alınmayınca tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. 14 kişinin bıçakla yaralandığı kavgada 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Olay, 15 Mayıs günü saat 23.30 sıralarında Marmaris'in Tepe Mahallesi Barbaros Caddesi'nde meydana geldi. Eğlenmek için gece kulübüne giden Burkay G., Vedat T. ve Kubilay Örsdemir, mekana damsız giremeyecekleri gerekçesiyle görevliler tarafından içeri alınmayınca tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 şüpheli ceplerinden çıkardıkları bıçaklarla önce görevlilere, ardından müşterilere bıçakla saldırdı. Bu sırada yakın bölgede bulunan Burkay G.'nin kardeşi Ferhat G. de olay yerine gidip, kavgaya karıştı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan iş yeri çalışanları Çetin Hortum ve İmdat Hortum ile müşteriler Edanur Püsküllü, Hacer Baydar, Yüksel Güzeldere, Emre Dursun, Mahsum Alar, Remzi Kurum, Muhammed Gürgün, Batuhan Keskin, Tülay Yazıcı, Nilgün Dürtek ve Meryem Budak çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu oldu. Kavgada aldığı darbelerle, karnında sıvı biriktiği tespit edilen şüphelilerden Ferhat G. de ameliyata alındı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde polis ekipleri, Burkay G., Vedat T. ve Kubilay Örsdemir’i yakalayıp, gözaltına aldı.

Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kubilay Örsdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Vedat T., adli kontrol şartı ile Burkay G. ise savcılıktan serbest bırakıldı.

Öte yandan, olay anı gece kulübünün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; 2 şüphelinin mekan çalışanlarıyla yaşadıkları arbedenin ardından bellerinden çıkardıkları bıçaklarla, çalışanlardan 1'ine saldırdığı görüldü. Saldırıya uğrayan personelin kendisini korumak için şüpheliye masayı atarak kaçmaya çalıştığı da görüntülerde yer aldı. Bir cep telefonu görüntüsünde ise şüphelilerden birinin, mekanın önünde bekleyen kadını sırtından bıçakladığı görüldü.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.