Geçen Turnuvanın Finalistleri Kayıpsız

Geçen Turnuvanın Finalistleri Kayıpsız

ASD’de 3. haftada oynana 7 maç sonucunda yavaş yavaş playoff tablosu ortaya çıkmaya başladı. Termikel’in bay geçtiği haftada geçen turnuvanın finalistleri Pidosan ve Mikropor rakiplerini 3-2’lik skorlarla yendi.

 

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

7’incisi düzenlenen Ankara Sanayi Devleri Turnuvası’nda 3. Hafta maçlarında sürpriz yaşanmadı. İlk 2 hafta farklı skorlarla rakiplerini mağlup eden Termikel haftayı bay geçerken Önceki turnuvanın finalistleri Pidosan ve Mikropor rakiplerini 3-2’li skorla mağlup etti.

3’TE 3 YAPAN 2 TAKIM LİDER

Turnuvada 3’te 3 yapan İba Kimya A Grubu’nda, Türksat ise B Grubu’nda 9 puanla liderlik koltuğun oturuyor. 4 haftanın kaldığı turnuvada hiç puanı olmayan iki takım Vodefone ve Göçkeç Makine önümüzdeki haftada puan alamazsa playoff şansını büyük bir oranda kaybedecek. Turnuvaya kötü başlayan Vodefone bu haftada Koru Hastaneleri’ne 10-0 gibi farklı bir skorla yenilerek eksi 24 averajla ve 0 puanla kötü gidişatını sürdürdü.

KRİTİK MAÇLAR BU HAFTA

A ve B Gurubu’nda bu hafta kritik maçlar oynanacak, A Grubu’nun tepesinde yer alan İba Kimya 3’üncü sırada yer alan Mikropor’la, 2’inci sırada yer alan Pidosan ise 4’üncü sıradaki Dorçe ile karşılaşacak. B Grubu’nda ise ilk sırada yer alan Türksat ‘inci sırada bulunan Koru Hastaneleri’yle liderlik maçına çıkacak, 4’üncü haftada maçları bu maçları bu pazar oynanacak. Turnuvada playoffların başlamasını 4 hafta kala maçların büyük heyecanlara sahne olması bekleniyor.       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.