Genç Kart'ın kapsamı belli oldu: Ücretsiz faydalanacaklar

Genç Kart'ın kapsamı belli oldu: Ücretsiz faydalanacaklar

Gençlerin merakla beklediği Genç Kart ile ilgili detaylar belli oldu. Genç Kart Projesi kapsamında gençlere ücretsiz verilecek olan Genç Kart ile müzelere ücretsiz giriş yapılabilecek.

Milyonlarca gencin merakla beklediği Genç Kart ile ilgili detaylar belli oldu. Bakanlığın hayata geçirdiği Genç Kart Projesi kapsamında gençlere ücretsiz verilecek olan Genç Kart ile ücretsiz internet alınabilecek, müzelere ücretsiz giriş yapılabilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Genç Kart Projesi ile ilgili şu bilgileri paylaştı: "Gençlerin müze ve ören yerlerini ücretsiz ziyaret edebileceği hem de bakanlığımızın sunduğu imkanlardan faydalanabileceği Genç Kart projemizi hayata geçiriyoruz."

Bakan Osman Aşkın Bak, şunları kaydetti: "Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar alımında vergi muafiyeti sağlayacağız. Gençlerimize operatör ayrımı olmaksızın aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz. Gençlerin müze ve ören yerlerini ücretsiz ziyaret edebileceği hem de bakanlığımızın sunduğu imkanlardan faydalanabileceği Genç Kart projemizi hayata geçiriyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.