Gençlerbirliği Kick Boks Takımı’ndan 9 madalya daha

Gençlerbirliği Kick Boks Takımı’ndan 9 madalya daha

Turnuvalarda gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Gençlerbirliği Kick Boks takımı, Şanlıurfa’dan da 9 madalya ile döndü.

Gençlerbirliği Kick Boks Takımı, Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda 1’i şampiyonluk olmak üzere toplamda 9 madalya kazanma başarısı gösterdi.

YAĞMUR ÖZÇELİK ALTIN MADALYA KAZANDI

Mustafa Durmuşoğlu anısına Şanlıurfa’da 21-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda, Gençlerbirliği Kick Boks Takımı madalyaya doymadı. Gençlerbirliği Kick Boks Takımı, 1’i altın madalyayla gelen şampiyonluk olmak üzere toplamda 9 madalyanın sahibi oldu. İtalya’da düzenlenen Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda ülkemizi ve Gençlerbirliği’ni temsil ederek K-1 Rules branşında Dünya Şampiyonu olan sporcumuz Yağmur Özçelik, bu kez de Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda K-1 branşında altın madalyayla şampiyonluğa uzandı.

222222.jpg

MADALYA KAZANAN DİĞER SPORCULAR

Turnuvada Gençlerbirliği Kick Boks Takımı’nın branşlara göre elde ettiği madalyalar şu şekilde:

K-1 kategorisinde Yağmur Özçelik turnuvayı 1. tamamlayarak altın madalyayla şampiyon oldu. Kick Light kategorisinde Halil Emir Özdemir, Büyük Light kategorisinde Tuğba Yıldız ve K-1 kategorisinde Safiye Yayılkan turnuvayı 2. tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Kick Light kategorisinde Tuğba Yıldırım, Light kategorisinde Batuhan Ünal ile Güllü Yıldırım, Büyük Low kategorisinde ise Kübra Varlık ve Büyük Full kategorisinde Rabia Aygün turnuvayı 3. tamamlayarak bronz madalyanın sahibi oldu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.