Gezici tırı Çubuk’ta

Gezici tırı Çubuk’ta

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gezici tırını, Çubuk Kaymakamı Adem Keleş ve Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gezici tırı, Ankara Çubuk’ta gençlere anlatıldı. Gezici tırı Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Atatürk Parkı’nda konuşlandırıldı.

Gezici tırında Çubuk Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar yapılıyor. Gezici tırına ziyarette bulunan Kaymakam Adem Keleş ve Belediye Başkanı Baki Demirbaş, gençlerle masa tenisi oynadı, sanal gerçeklik gözlüğüyle yapılan projeleri inceledi.

Demirbaş, Gençlik Spor Bakanlığının gezici tırının ilçelerinde olmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, "Yarıyıl tatili öncesi gençlerimizle buluşması ve burada etkinlikler yapılması çocuklarımızı mutlu ediyor. Güzel bir tanıtım ve etkinlik olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Seyda Topal da tanıtım ve etkinlik tırının "GSB hep yanında", "Gençliğe dair her şey içeride seni bekliyor" sloganıyla ilçeye geldiğini söyleyerek, üç gün boyunca gençlere yönelik çeşitli etkinlikler yapılacağının altını çizdi.

Gezici tırına, 09.00-18.00 saatleri arasında ziyaret gerçekleştirilecek.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.