Giresun’da Tetik çifti evinde ölü bulundu
Giresun’un Görele ilçesinde 65 yaşındaki Sevim Tetik evin holünde, 70 yaşındaki kocası Ali Tetik ise sandalyede çamaşır ipi ile asılı biçimde ölü bulundu.
Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Burunucu köyünde gerçekleşti. Ali-Sevim Tetik çiftinden dün akşamdan bu yana haber alamayan yakınları, durumu köy muhtarına aktardı. Çiftin yaşadığı eve giden muhtar, mutfak camından evin içerisini kontrol etti. Bu sırada muhtar, Ali Tetik’in sandalye üzerinde oturur vaziyette hareketsiz olduğunu fark etti. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri geldi.

Eve giren ekipler, Ali Tetik’in çamaşır ipiyle asılı, eşi Sevim Tetik’in de holde hareketsiz olarak yattığını belirledi. Sağlık görevlileri yaptığı kontrolde çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti. 1 çocuk sahibi çiftinin cansız bedenleri, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Görele Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını bildirdi.
www.gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.