Gölbaşı Belediyesi 500’er TL doğal gaz yardımı yapacak

Gölbaşı Belediyesi 500’er TL doğal gaz yardımı yapacak

Gölbaşı Belediyesi 500’er TL yardımda bulunacak. Sosyal yardım alan ailelere nakit olarak ödenecek olan aylık 500 TL, doğal gaz desteği olarak yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi Meclisi’nde oybirliği ile “yardım” kararı alındı. Karara göre MHP’li Ramazan Şimşek yönetimindeki Gölbaşı Belediyesi vatandaşlara 500’er TL destekte bulunacak. Yardımlar doğal gaz desteği olarak yapılacak.

AYLIK 500 TL DESTEK

Gölbaşı Belediyesi, sosyal yardım alan yaklaşık 2 bin aileye 500'er lira doğal gaz desteği verecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in, şubat ayı meclis toplantısında, sosyal yardım alan 2 bin vatandaşa doğal gaz desteği için 500'er lira nakdi yardım önerisi, oy birliğiyle kabul edildi.

TOPLAM 2 BİN KİŞİ YARARLANACAK

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Şimşek, şunları söyledi: "Havaların soğumasıyla beraber Gölbaşı'nda yaşayan, sosyal yardım alan vatandaşlarımıza destek olmak için doğal gaz konusunda nakdi yardım yapıyoruz. Mecliste ortak karar alarak 2 bin vatandaşımıza doğal gaz için 500'er lira destekte bulunuyoruz. Herkese teşekkür ederim."

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Gölbaşı Belediye Meclisi’nde, Başkan Şimşek’le birlikte 12 MHP’li üye, 11 AK Partili üye, 5 CHP’li üye ve 4 İyi Partili üye bulunuyor. Gölbaşı Belediyesi doğal gaz desteği tüm üyelerin desteği sonucu oy birliği ile kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.