Gölbaşı’nda çifte açılış

Gölbaşı’nda çifte açılış

Gölbaşı Belediyesi’nin önemli projelerinden olan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi ve Seğmenler Pazar Yeri’nin resmi açılışı yapıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Ufuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tevfik Tezcaner, Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, siyasi parti ve sivil toplum temsileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“7 KÜLTÜR MERKEZİ AÇTIK”

Açılış programda konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Zübeyde Hanım Kültür Merkezi ve Seğmenler Pazar Yeri’nin Gölbaşı’nda çok önemli bir açığı doldurduğuna dikkat çekerek, Gölbaşı’nda 7 kültür  merkezinin daha açılışını yaptıklarını hatırlattı.

YILLARDIR BEKLENEN PROJELER

Duruay, görevde bulundukları sürede, Gölbaşılıların 30 yıldır beklediği ‘Mogan Gölü’nün Temizlenmesi’  ve ‘Konya Yolu’nun Alta Alınması’  projeleri başlattıklarını vurgulayarak, “Şimdi bunların  hepsi tamamlanmak üzere. İlçemizin güvenliği için MOBESE kameraları iki katına çıkardık ve ilçemizin muhtelif noktalarına yerleştirdik. Gölbaşı'nın en büyük sıkıntısı olan Konya yolu alt geçidinin yapımı ise hızla devam etmekte. İnşallah bu proje ile Gölbaşı'nın iki yakası inşallah bir araya gelecek. Mogan Gölü 30 senedir temizlenmeyi bekliyordu. Sene sonunda eski günlerine kavuşacak. 250 yataklı devlet hastanemizin yapımı devam ediyor. 2019 yılında hizmete açılacak. Devlet hastanemizin yapımında hayırsever Ülkü Ulusoy Hanımefendi’ye de ayrıca teşekkür ediyorum. Gölbaşımıza kazandırdığımız bir diğer önemli merkezlerden olan Eymir Aile Yaşam Merkezi’mizin açılışını ise önümüzdeki günlerde hep birlikte yapacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.