Gölbaşı'nda Resul Dindar rüzgarı

Gölbaşı'nda Resul Dindar rüzgarı

Gölbaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Konserleri'nin ikinci gününde Resul Dindar sahne aldı.

Gölbaşı Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için 4 gün üst üste düzenleyeceği konserler, ikinci gününde Resul Dindar konseri ile devam etti. Konser öncesinde eşi Yeşim Şimşek ile beraber sanatçı Dindar'a çiçek vererek, özçekim yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, konser sonrasında ise sahneye çıkarak Dindar'a teşekkür etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve basın mensupları da katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.