Gölova Belediyesi Memur Alacak

Gölova Belediyesi Memur Alacak

Gölova Belediyesi personel alım ilanı yayımladı.

Gölova Belediyesi Memur alımı ilanı yayımlandı. İlana göre 60 KPSS İle VHKİ alınacak. Başvuru şartları ve ilan detayları haberimizde.

Belediyeler memur alımı ilanlarını yayımlamaya devam ederken Gölova Belediyesi bünyesindeki ekliği karşılamak için 1 memur alımı yapacak. Mahalli İdarelere ilk defa atacak olan memur alımlarında mesleki yeterlilikler isteniyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Gölova Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek için Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli kadroda istihdam edilmek üzere 1 kişilik kadro ile Veri hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı gerçekleştirilecek.

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda adayların özel olarak ise;

• Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu Yönetimi, İşletme veya İktisat bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak.
• Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.
• En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
• Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
• 2022 yılında yapılan KPSS den Lisans seviyesinde en az 60 puan almış olmak gereklidir.

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 13 Mayıs- 16 Mayıs tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile yapabilecekler.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.