Gönül Dağı dizisinde acı son! Selma ölüyor mu?

Gönül Dağı dizisinde acı son! Selma ölüyor mu?

TRT’nin sevilen dizisi Gönül Dağı’nın son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanırken, yayınlanan fragman da ise acı kayıplar yaşanıyor

Her cumartesi izleyicileri ekran başına kilitleyen Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicileri şoka uğrattı. Yayınlanan fragmanla kasabada felaketlerin ardı arkası kesilmediği görüldü.

YENİ BÖLÜM GİZEMLİ OLACAK

Gönül Dağı dizisinin sevenleri her cumartesi gününü iple çekiyor. Geçtiğimiz bölüm de kasabada yaşanan mutlu hikayeler izleyicileri sevindirirken, yayınlanan yeni bölüm fragmanı yok artık dedirtti. İzleyiciler fragman karşısında şaşkınlığını yaşarken, dizinin yeni bölümünü merakla bekliyor.

SELMA VE MİHRİBAN’A NE OLACAK?

Yayınlanan fragmanla verilen ipuçları dizi sevenlerini belirsizliğe sürüklerken, kasabada yeni felaketin yaşanacağının mesajını veriyor. Fragmanda Taner’in Selma diye bağırdığı sahne izleyicilerde farklı algılar oluşturmaya başladı. Öte yandan, fragmanın felaket sahneleri bitmek bilmiyor Rıfat’ın karısı Mihriban’ın sahnesi korkuttu. Yarın akşam TRT ekranlarında soluksuz izlenecek dizide Selma ve Mihriban’a neler olacak merak ediliyor.

DİZİNİN YENİ ÇİFTLERİ BU HAFTA NELER YAŞAYACAK?

Cumartesi akşamları soluksuz izlenilen ve Anadolu’nun samimi hikâyesini yansıtan Gönül Dağı dizisinin yeni çiftleri Erkan ve Filiz karakterleri diziye renk katmaya devam ediyor. Öte yandan Doktor Kenan ve hamile eşi Elif’in kahkahaya boğan sahneleri seyircileri ekrana kilitleyecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.