Gönül Dağı Firdevs kimdir, Gönül Dağı katip Firdevs nereli, kaç yaşında?

Gönül Dağı Firdevs kimdir, Gönül Dağı katip Firdevs nereli, kaç yaşında?

Gönül Dağı’na yeni bir karakter dahil oldu. Münir Başkan ve Asuman’ın akrabasını canlandıran Firdevs, bir anda kendini ağıtçı Hüseyin’in evlilik teklifinde buldu. Peki Gönül Dağı Firdevs kimdir, Gönül Dağı katip Firdevs nereli, kaç yaşında?

TRT1’in reyting rekortmeni dizi filmi Gönül Dağı, Cumartesi akşamları milyonları ekran başına kilitlemeyi sürdürüyor. Her bölümü büyük bir merakla beklenen Gönül Dağı’nın oyuncuları da sorgulanıyor. Diziye katılan her bir yeni oyuncu merak konusu oluyor, internette anında o isimle ilgili aramalar yapılıyor.

Gönül Dağı Firdevs kimdir?

4 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelen 112. bölümde Gönül Dağı’na yeni bir karakter dahil oldu. Ege Aydan'ın canlandırdığı Münir Başkan’ın halasının kızı, Asuman’ın akrabasını canlandıran Firdevs, bir anda kendini ağıtçı Hüseyin'in evlilik teklifinde buldu. Peki Gönül Dağı Firdevs kimdir, Gönül Dağı katip Firdevs nereli, kaç yaşında?

sinem.jpg

Sinem’in ardından şimdi de Firdevs

Eşi Günşıl'ı kaybeden ağıtçı Hüseyin, ikinci evlilik girişimlerini sürdürüyor. Önceki bölümlerde diziye Sedef Şener “Sinem” karakteriyle katılmış, Erdal Cindoruk'un canlandırdığı ağıtçı Hüseyin, Sinem’e yakınlık duyup, evlilik hayali kurmuş ama bu birlikteliğin sonu hüsranla sonuçlanmıştı. Ağıtçı Hüseyin, gönlünü kaptırdığı Sinem’e paralarını da kaptırmıştı. Gönül Dağı Sinem, dolandırıcı çıkmıştı. Ağıtçı Hüseyin’i evlilik vaadiyle bir güzel dolandırmıştı.

gonul-dagi-firdevs-kimdir-nereli.jpg

Münir Başkan’ın halasının kızı

Ramazan’ın babası ağıtçı Hüseyin bu kez de Firdevs’e gönlünü kaptırdı, Firdevs ile evlilik peşinde koşmaya başladı. Oğlu Ramazan’ın karşı çıkmasına rağmen evlenme isteğinde diretip, Firdevs’i istemeye gitti. Hüseyin’in beraberinde Ramazan ile gelini Asuman ve torunu da hazır bulundu.

Dünürler karşı karşıya geldi

Hüseyin ailesi ellerinde çiçekle gittikleri evde büyük bir sürprizle karşılaştı. Çünkü bu ev Hazal Çağlar'ın can verdiği Asuman’ın babası Münir Başkan’ın halasının eviydi, Firdevs de halasının kızından başkası değildi. İstemeden habersiz Münir Başkan ile Hüseyin arasında Ramazan ve Asuman’ı karşı karşıya getiren diyaloglar yaşandı.

ayse-hande-gencosman-gonul-dagi.jpg

Firdevs ile Hüseyin karakterlerinin ilerleyen bölümlerde yeni yeni maceralara girmesi bekleniyor. Peki Gönül Dağı Firdevs kimdir, Gönül Dağı katip Firdevs nereli, kaç yaşında? Gönül Dağı Firdevs kimdir sorusunun cevabı da belli oldu. Firdevs karakterine Ayşe Hande Gençosman can veriyor.

Ferit Atmaca / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.