Gönül Dağı Tamirci Rüstem kimdir? Tamirci Rüstem Fazıl’ın nesi, babası mı?

Gönül Dağı Tamirci Rüstem kimdir? Tamirci Rüstem Fazıl’ın nesi, babası mı?

Gönül Dağı’nın 112. bölümünde büyük sürprizler yaşandı. Tamirci Rüstem hem Fazıl’ın hem de Yeşim’in babası rolünde diziye katıldı. Peki Gönül Dağı Tamirci Rüstem kimdir, Tamirci Rüstem Fazıl’ın nesi, babası mı, Tamirci Rüstem Özcan Varaylı kimdir?

Gönül Dağı’nın 112. bölümünde büyük sürprizler yaşandı. Diziye iki yeni oyuncu katılırken, biri özellikle dikkat çekti. Ve o isim hem Fazıl’ın hem de Yeşim’in babası rolünde diziye katıldı. Peki Gönül Dağı Tamirci Rüstem kimdir, Tamirci Rüstem Fazıl’ın nesi, babası mı, Tamirci Rüstem Özcan Varaylı kimdir? İşte cevabı:

Her hafta Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı’nın 4 Kasım’da yayınlanan 112. bölümüne dair fragmanlar hayli dikkat çekmişti. Fragmanlarda, Selma Öğretmen abisi Fazıl’ı bir yere götürdüğü, “burası senin gerçek ailenin evi” diyordu. Fazıl’ın evlatlık olduğu daha önceki bölümlerde işlenmişti. Fakat Eren Can Vurucu’nun canlandırdığı Fazıl karakteri bunu bilmiyordu. Yeni bölümde Fazıl evlatlık olduğunu öğrendi.

gonul-dagi-fazil-babasi-kim.jpg

Tamirci Rüstem kimdir, Fazıl’ın babası mı?

Bunun üzerine Selma da Fazıl’ı gerçek ailesinin evine götürdü. İşte burada devreye Tamirci Rüstem girdi. Peki Gönül Dağı Tamirci Rüstem kimdir, Tamirci Rüstem Fazıl’ın nesi, babası mı?

Tamirci Rüstem Özcan Varaylı kimdir?

Tamirci Rüstem’in kim olduğu, Fazıl’ın nesi olduğu soruları 4 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümde cevabını buldu.

Kardeş çıktılar

Evet Tamirci Rüstem Fazıl'ın babası çıktı. Aynı isim aynı zamanda Yeşim'in de babası rolünü canlandırıyor. Yani dizideki en büyük sürpriz Fazıl ile Yeşim'in kardeş çıkması oldu.

Tamirci Rüstem karakterini Özcan Varaylı canlandırıyor. Bu noktada akıllara gelen Tamirci Rüstem Özcan Varaylı kimdir sorusunun cevabı ise belli. Çünkü bu isim efsane dizi Kurtlar Vadisi’nin Cerrahpaşalı Halit’inden başkası değil. Cerrahpaşalı Halit, Kurtlar Vadisi’nde Çakır’ı öldüren karakterdi.

cerrahpasali-halit.jpg

Cerrahpaşalı Halit karakteriyle hafızalara kazınan Özcan Varaylı Gönül Dağı oyuncu ekibine katıldı. Peki Cerrahpaşalı Halit Özcan Varaylı kimdir?

60 yaşında, Şule Özkalay ile evli

Geçtiğimiz aylarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden gelen teklifi reddettiği haberleri ile gündeme gelen Özcan Varaylı, 6 Ağustos 1963 İstanbul doğumludur. Tam adı Mehmet Özcan Varaylı’dır. Şule Özkalay ile evlidir.

Oyunculuğa 1998 yılında Aynalı Tahir dizisiyle başladı. Daha sonra 2004 yılında Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Cerrahpaşalı Halit rolüyle büyük ün kazandı. Ayrıca Osman Sınav’ın Cesur Yürek dizisi ile Kehribar, Filinta gibi filmlerde rol aldı.

Ferit Atmaca / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.