Gönül Dağı’na rakip dizi geldi! İlk bölümü yayınlandı...

Gönül Dağı’na rakip dizi geldi! İlk bölümü yayınlandı...

TRT ekranlarında her hafta seyirciyi ekranlara kilitleyen sevilen dizi Gönül Dağı’na Now Tv’den rakip olacağı iddia edilen yeni bir dizi geldi.

Anadolu’nun sıcak atmosferini yansıtan, her hafta izleyicileri duygulandıran Gönül dağı Dizisi’ne karşılık Now TV’den yeni bir dizi projesi geldi. “Korkma ben yanındayım” olan dizinin adı yıllardır TRT’nin reyting tablosunun üst sıralara taşıyan diziye rakip olacağı ve dengeleri değiştirebileceği iddia ediliyor.

ic-3.jpg

KORKMA BEN YANINDAYIM

Yeni bir Now Tv yapımı olan Korkma ben yanındayım dizisi her hafta cumartesi günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Merve Çolak, senaryosunu Erkan Birgören ve oyuncu kadrosunu Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

korkma-ben-yanindayim-ic.jpg

DİZİ’NİN KONUSU NE?

Nilsu Berfin Aktaş’ın İnci karakterini canlandırdığı dizi de ailesinin göz bebeği olarak girmesi çok zor bir lisede burslu okumaktadır. Annesi Seher, İnci’nin okuduğu okulda hademe olarak çalışır, babası Selo ise kızının eğitimi için durmadan çalışır. İnci bu yaşına kadar ailesinin yüzünü düşürecek hiçbir şey yapmamıştır. Derdinin sadece sınav olduğu İnci’nin çaresiz kaldıktan sonra hayatı tamamen ters düz olur. Girdiği bu yoldan çıkmaya çalıştıkça daha da batar.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.