Görüntüler tepki çekmişti: Soruşturma başlatıldı

Görüntüler tepki çekmişti: Soruşturma başlatıldı

İzmir'de belediyeye ait barınakta çekildiği iddia edilen ölü köpeklerin görüntüleri, kamuoyunda büyük tepki çekmişti. O görüntülere ise soruşturma açıldı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan belediyeye ait hayvan barınağında çekildiği iddia edilen ölü köpeklerin görüntüleri, kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. Kemalpaşa Belediyesi Armutlu Hayvan Barınağı'nda yaklaşık 10 ölü köpeğin bulunduğu iddiasıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İNCELEME YAPILDI

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından olayın detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, barınakta incelemede bulundu. Yapılan incelemede, barınak içinde ölü köpek bulunmadığı tespit edildi ve tutanak tutuldu.

"HASSASİYETLE TAKİPÇİSİYİZ"

Kemalpaşa Belediyesi ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Sosyal medyada yer alan Armutlu Hayvan Barınağı'ndaki ihmal iddiaları hakkında gerekli araştırma başlatılmış olup konu hassasiyetle takip edilmektedir. Sorumlu görevliler hakkında gerekli işlemler uygulanacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.