Gözler Kabine'ye çevrildi: Masada asgari ücret var

Gözler Kabine'ye çevrildi: Masada asgari ücret var

Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Peki masada hangi başlıklar var? Detaylar haberde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Kabine'de milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret meselesi geniş yer bulacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantısı öncesi Kabine'yi bilgilendirecek.

TOPLANTININ GÜNDEMLERİ

Kabine toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek. Toplantının ana gündem maddeleri, iç ve dış politikadaki gelişmeler, Gazze'deki son durum, enflasyon ve ekonomi olacak.

ANA GÜNDEM

702-x-351-piksel-20.jpg

Kabine toplantısında, milyonlarca çalışanın merakla beklediği 2024 yılında uygulanacak asgari ücret konusu görüşülecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret tespit komisyonunun 11 Aralık'ta gerçekleşecek ilk toplantısı öncesi süreçle ilgili Kabine üyelerini bilgilendirecek. Kabine'nin bir diğer ekonomi maddesi ise enflasyonla mücadele olacak.

GAZZE'DEKİ SON DURUM GÖRÜŞÜLECEK

thumbs-b-c-db56040707769b790fb54612e6bac3e1.jpg

Toplantıda İsrail'in Gazze'de devam eden kıyımları ve kalıcı ateşkes zemini yaratmak için atılması gereken adımlar da görüşülecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'deki acının sona ermesi için yaptığı diplomatik girişimler ve Türkiye'nin insanı yardımları ele alınacak.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.